Слушайте ни online
слушай listen
Winamp jetAudio


Интернет радио Татковина


QR
Реклама
Стефка

Стефка

Най-добрият банкер сред водещите и най-добрият водещ в банковата система на България.
Родена в топлата прегръдка на Пирин планина, в града с най-чистия въздух – Сандански. Обича семейния уют и разбирателство. Дава всичко за работата си и приятелите...

Иван

Иван

Аз съм Иван .
Мога да правя две неща – да говоря или да мълча.
Обикновено ми плащат за едното, обаче не съм разбрал още за кое.
Хората разправят, че съм женен и имам три деца , но аз си викам - вие така си мислите . По ирония на съдбата, откакто веднъж влязох в училище и досега не мога да изляза оттам , защото човек се учи докато е жив, но … е жив и докато се учи ! От 1992 година работя като радиоводещ , рекламен глас и сценарист на рекламни клипове . За мен радио „ Татковина „ е начало на един дълъг път , който ще извървим заедно !

Катя Маринова

Катя Маринова

Жената с Връзка. Потомствен книжар, трансформиран в радио-зомби. Пристрастена към вълшебните български стихове и музика, но и към неустоимото родно кисело зеле на фурна. Радва се на нови приятели и предизвикателства, но не би пропуснала тиха вечер пред камината с книга в ръка. Рисува страстно върху стъкло, пише откровения и трие сълзи всякакви. Наблюдава себе си и света наоколо с любопитство и нестихващо възхищение. Обича любимия си папагал Барон, невероятното си семейство, Родината България и тези, които я носят с гордост в сърцето си, където и да се намират, независимо от обстоятелствата. Обича…!

Нели Нанчева

Нели Нанчева

Здравейте приятели. Вече разбрахте..аз съм Нели, от града на тепетата. Започнах да „водя” радио предавания още като дете, а записите от тях са грижливо прибрани в Златния фонд на семейството. Обичам хубавата българска музика, но с удоволствие слушам и класическа. Често си посвирвам на пиано сонатите на Бетовен.Природата ме зарежда с енергия.Прекрасно си почивам във величествената планина, но не се отказвам и от безкрайното море. Бакалавър съм по политология и съм здраво стъпила на земята, затова и продължавам да уча.Като всеки човек и аз си имам слабост-моята сиамка Бета.

Цвети Цолова

Цвети Цолова

Казват, че съм дръзка и разчупена в ефир. Близките ми пък твърдят, че съм весела , но често сменям настроенията си. Искам да Ви дам възможност да ме опознаете и да намерите нещо за себе си в “Цветомузика” и в “Моята България”. Вярвам, че с приятели и работа човек се чувства "достатъчно". Имам нужда от ... истинско кафе и ... ефир! На електронната ми поща: tcvety@tatkovina.eu ще очаквам писмата ви, и..... ще отговарям.

Даниела Драганова

Даниела Драганова

Художник, творящ в сферата на живопистта, графичният и уеб дизайн. Родена е в Пловдив, където завършва художествена гимназия „Цанко Лавренов“, специалност “Живопис”. Завършва специалност “Плакат” в Националната художествена академия в София, където в момента следва магистратура, в същата специалност. Има четири самостоятелни изложби -живопис, от които две в чужбина - една във Флоренция, Италия и една в гр. Бурса, Турция. Участвала, засега, в над 48 изложби и конкурси, печелила редица грамоти и награди.

Мнения
 • България / Интернет радио Татковина

  ЧЕСТВАМЕ 135 ГОДИНИ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ И КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТ ПРАЗН...Още

 • България / Интернет радио Татковина

  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ СЪС ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ! ДА БЪДЕ МИР И СВЕТЛИНА!

 • България / Интернет радио Татковина

  ДОБРЕ ДОШЛА, 2020 ГОДИНА! БЪДИ ЧЕСТИТА, ЩЕДРА И БЛАГОДАТНА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА!

Кореспонденти днес:
Новини
 • 19.10.2020

  На 19 октомври Църквата празнува скромния отшелник от Рила планина, когото още приживе нар...Още

 • 14.10.2020

  Петковден е един от големите народни празници, с които българите отбелязват края на топлот...Още

 • 06.09.2020

  ЧЕСТВАМЕ 135 ГОДИНИ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ И КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ ЧЕСТИТ ПРАЗНИ...Още

 • 06.09.2020

  ПОРЕДНА ИЗЛОЖБА НА ПАВЛИНА КОПАНО В БЪЛГАРИЯ Художничката Павлина Копано подреди изложба ...Още

 • 02.09.2020

  На 2 септември български граждани излязоха на протест и в Мюнхен. Те отправиха остри крити...Още


Реклама
Creative Rays
Сдружение "Музите

Информационен справочник за българите в Бавария

Партньори и Приятели
Bulgaros.info Виена днес BALKANTO Ltd. is a full service Artist Management, Events Management, Events Marketing & Promotion Company based in Toronto, Ontario, Canada. Порталът на българите в Кипър
Bulgarians in UAE Българите в Австрия Българите в провинция Аликанте ISBI Френско-български форум в. Български Новини Българският портал за Валенсия
EU