Здравейте,

    Пред Вас е кратка презентация  на радио Татковина.

Това, което го отличава от останалите медии е, че програмата му е насочена изцяло към нашите сънародници, избрали да живея, учат и работят извън България.

    Целта ни е - да бъдем Радиото на българите по света.
Програмата на Интернет радио Татковина достига до сънародниците ни на всички континенти. Чрез музиката и предаванията скъсяваме разстоянията.

    Татковина.... е най – краткият път до дома.
Медията е форум на българите в чужбина и у нас. Те участват активно в програмата с интервюта, рубрики и репортажи. В предаването “Българите по света”, гостуват наши сънародници, които живеят и работят извън Родината.

В рубриката „Светоглед“, кореспондентите ни в чужбина (повече от 40 човека) предават за събития и инициативи на българските общности по света, от понеделник до петък, в предаването „Шарена стомна“. Радиото излъчва 24 часова програма. На своя завидна аудитория и верни почитатели се радват водещите на авторските блокове „Моята България“, „Земен рай“, “Цветомузика“, „От българската кухня“, „Дежа Вю“, „Вагабонт“, „Рапсодия в жълто“, „Коктейл“ и др.

Важна част от програмата ни е музиката, само българска, от всички жанрове. Слушайте ни на www.tatkovina.com и www.tatkovina.eu .

    Интернет радио Татковина дава възможност за реализиране на успешни рекламни кампании в 24 часовата програма и на сайта на медията. Аудиторията ни ден след ден нараства. Слушателите ни могат едновременно да са онлайн с програмата, а чрез архива да се връщат и слушат минали предавания, интервюта и репортажи, които са пропуснали или са ги впечатлили.

Достъпна след регистрация е още разнообразна информация от сайта ни, както и участието във форума и в панел мнения. Всеки може да се включи в радиоигри и конкурси, да изрази мнения и препоръки, да изпрати фотографии. И всичко това на едно място, защото екипът на Татковина винаги открива нови начини да задържа вниманието и интереса на аудиторията си.

Най - новата рекламна форма на страницата ни дава възможност чрез кратък видео материал да презентираме българските хотели, в панел Хотелите BG трип. Това е един от най-разпространените формати в онлайн пространството. Рекламният текст като субтитри или гласът зад кадър допълват видео разходката – съвкупност от вдъхновяваща и полезна информация за аудиторията ни в Интернет, която може да избере къде, кога и как да планира своята ваканция или уикенд в България.

Изберете тази ефективна видео презентация на хотела Ви и светът ще научи за Вас!

Интернет радио Татковина стартира с програма на 9 февруари 2009г. и е медиен проект на агенция за пълно рекламно обслужване и PR „Креатив Рей“.

Надяваме се,че информацията, която представяме ще Ви заинтригува и провокира креативността Ви, в полза на едно дълготрайно и успешно партньорство.

Моля, не се колебайте при необходимост и интерес, да ни позвъните.

С уважение,
Илиана Нанчева    Албена Пейкова
0884 01 00 22        0885 00 46 06
0887 35 62 71        0888 28 04 93